Site Loader
otkup automobila sa lzinga

Koristite lizing, ali ne želite više da vozite taj auto. Vršimo otkup auta i preuzimamo sve obaveze plaćanja prema lizing kući i sve dodatne troškove prenosa lizinga. Naš tim obavlja svu papirologiju i prenos vlasništva. Vaše je samo da nas pozovete a sve ostalo je naša briga. Nemojte dozvoliti da Vam banka oduzme automobil zato što niste stigli da uplatite i izmirite sve rate, obratite se nama kako ne bi bili u gubitku, takođe pri zameni vozila staro za novo i uzimanje novog auta na lizing, auto kuće uvek daju lošiju i nižu cenu od nas, pozovite nas i mi ćemo otkupiti vaš automobil po višoj ceni.

Otkup vozila sa lizinga

otkup auta sa lizingaVršimo otkup vozila sa lizinga. Bilo da ste korisnik finansijskog ili operativnog lizinga a to više ne želite da budete, Mi ćemo uraditi otkup vašeg vozila po najpristupačijim cenama. Tu smo da odradimo i besplatnu procenu, bilo putem e-maila ili pak lično, a naši ljudi su tu da obave sve potrebne radnje vezane za prenos vlasništva i otplate lizinga. Kontaktirajte nas i uverite se u našu profesionalnost i razlog zbog koga nam je toliko klijenata ukazalo poverenje.

Ako se već dvoumite i niste sigurni šta radite morate doneti odluku što pre, obratite senama daćemo Vam najpovoljniju ponudu za otkup automobila sa lizinga. Banke i auto kuće nisu baš darežljive i nemaju milosti, zato nemojte dozvoliti da ostanete bez auta, li da plaćate lizing za auto koji više ne želite da vozite.

Post Author: otkupautomobila