Site Loader
otkup automobila za otpad

Imate star, truo, havarisan ili potupuno unisten automobil, zauzima prostor i pravi krs, prodajte ga nama, vrsimo otkup automobila za otpad. otkup auta za deloveNe morate da trošite vreme i novac idući od jednog do drugog auto otpada, trazeći najbolju ponudu za otkup automobila, uveravamo Vas da mi nudimo najbolje otkupne cene i najbolju uslugu. Besplatnu procenu vrsimo preko e-maila, posaljite nam sliku i ukratko opišite u kakvom stanju se nalazi vozilo, a mi ćemo Vam dati ponudu a možete nas i pozvati a mi ćemo u toku tog dana doći na vašu adresu, proceniti automobil i isplatu izvršiti odmah. Odvesti Vaš automobil za otpad.

Takodje vršimo i otkup vozila za staro gvozdje ili reciklažu. Nudimo iste pogodnosti, besplatnog dolaska na poziv i prevoza. Bilo gde u Beogradu ili Srbiji, otkupljujemo sve modele i marke automobila kao i otkup automobila za delove koji vam zauzimaju mesto u garaži ili radionici. Pozvite nas i zaradite novac.

Otkup auta za otpad i delove

otkup-automobila-za-otpad

Ukoliko je vaš automobil u boljem stanju i od njega mogu da se koriste neki delovi ponidićemo Vam po Vas mnogo bolju opciju od otkupa automobila na kilo. Imate šansu i da zaradite nešto novca na svom automobilu, otkupićemo vaš auto za otpad.

Drugi traže previše novca samo da bi prevezli auto od Vašeg doma do auto otpada. Nemojte pristajati na takve ponude. Mi Vam dajemo novac da to uradimo. Naši stručnjaci će proceniti vrednost vašeg auta i ponuditi vam najbolju cenu za Vaš stari auto. Mi dajemo ponudu koja se ne odbija. Pozovite nas i mi ćemo potpuno besplatno prevesti Vas stari, havarisani automobil ili auto van voznog stanja.

Post Author: otkupautomobila