otkup-starih-automobila

Otkup starih automobila i auta sa stranim tablicama

Auto vam troši previše i imate velike troškove održavanja? Ne isplati Vam se da više ulažete u njega i želite da se rešite starog automobila. Nemojte da vas to brine, mi radimo otkup starih i dotrajalih automobila brzo i jednostavno. Pošaljite nam sliku i osnovne informacije o vozilu na e-mail a mi ćemo Vam dati najbolju ponudu. Kao lider na tržistu otkupa automobila izlazimo u susret svim Vašim zahtevima i mogućnostima plaćanja.

Otkup starih automobila Beograd

otkup stranih automobilaNudimo Vam mogućnost da unovčite stari automobil. Otkup starih automobila i automobila van voznog stanja vršimo na području celog Beograda, a kako bi skratili proces otkupa, pošaljite nam sliku i kratak opis putem e-maila i mi ćemo Vam ponuditi najbolju otkupnu cenu vašeg starog automobila. Procenu vršimo i lično po pozivu i dogovoru. Zbog profesionalne usluge i boljih cena otkupa automobila od naših konkurenata veliki broj kijenata nam je ukazao poverenje, uverite se i Vi.

Otkup auta sa stranim tablicama

Uvezli ste auto iz Nemačke, Francuske, Amerike, Australije ili neke druge zemlje, dovezli ste auto sa privremenog rada iz inostranstva, neko od rodjaka  Vam je poklonio auto iz neke drzave sveta ili ste ga Vi dovezili u Srbiju, izvozili ste ga i utvrdili da taj auto vise nije za Vas, da ne ispunjava Vaše zahteve, želje i očekivanja, želite da ga prodate  jer je dotrajao, star je i neekonomičan i spremni ste da kupite novi.otkup-automobila-sa-stranim-tablama Obratite se nama jer mi vršimo otkup auta sa stranim tablicama iz svih država sveta, nezavisno da li je nov, polovan, havarisan ili sa lizinga. Pomažemo Vam pri realizaciji planova. Obavljamo otkup auta sa stranim tablicama bilo gde u Srbiji, a naši agenti obavljaju za Vas sve poslove oko prenosa vlasništva, popuno besplatno i u najkraćem roku. Takodje radimo i besplatnu procenu vrednosti automobila, kako bi Vam dali najbolju ponudu, a novac isplaćujemo odmah.  Čak iako vam automobil nije u voznom staju, mi imamo rešenje za vas jer radimo otkup havarisanih automobila, otkup automobila na kilo i otkup auta za otpad. Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti na telefon ili putem mejla i Vaš problem od trenutka kada nas pozovete nije više stari automobil, već novi auto koji treba da dodje na mesto starog.