Site Loader
otkup automobila bez atesta na plin

Ako imate automobil bez atesta na plin, odnosno nemate potvrdu o ispravnosti plinskog uređaja u svom vozilu, ne mogu da registruju svoj automobil. Takvo vozilo je tehnički nesipravno što ga odmah dovodi u situaciju da će biti isključeno iz saobraćaja i kažnjeno kaznom do 20. 000 dinara. Ako nemate atest za plin nemojte rizikovati javite se nama jer mi vršimo otkup polovnih automobila. Napravićemo procenu i otkupiti vaš auto bez atesta za plin, naravno iplata je odmah.

Automobil ne moze imati atest na plin stariji od 5 godina

otkup auta bez atesta na plinAko ste atest dobili pre više od 5 godina za svoj automobil sa pogonom na gas čeka neprijatno iznenađenje jer moraju da izvrše periodični pregled kako bi dobili potvrdu o ispravnosti uređaja, a vrlo lako može da im se desi da moraju da menjaju neke delove uređaja na TNG (tečni naftni gas) kao creva ili nosače boce, a u najgorem slučaju i zamenu boce jer se ne slaže sa novom homologacijom, multiventil koji ne odgovara veličini rezervoara.

Pregledi se zakazuju unapred u ovlašćenjim labaratorijama, odnosno pravna lica koje je ovlastila Agencija za bezbednost saobraćaja. Ako vam je sve u redu proćiće te samo sa troškom od 6.000 dinara, u protivnom preračunajte se i pozovite nas da otkupimo vaš automobil bez atesta na plin.

Post Author: otkupautomobila

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *