Site Loader
otkup automobila na kilo

Dajemo ponudu koju ne možete da odbijete, besplatan dolazak na poziv i otkup starih ili neregistrovanih automobila na kilo. Vršimo otkup svih marki i modela automobila. Otkupljujemo sve, bilo da su delovi, reciklaža ili staro gvozdje, limarija, šasija mi ćemo Vam merenje i transport automobila obaviti potpuno besplatno i dati najbolje uslove plaćanja gde god da se nalazite u Beogradu. Pozovite nas i uverite se da su naše cene najviše i usluga najbolja. Otvoreni smo za sve vrste dogovora. Ono što nas razlikuje od ostalih koji isključivo zahtevaju da automobil bude čitav, mi vršimo otkup automobila na kilo bez obzira da li mu neki delovi nedostaju. Čak uzimamo i delove bez automobila. Isplata odmah nakon merenja automobila. Naravno ako procenimo da vaš auto može da se iskoristi i da nije odmah za reciklažu, dobićete bolju ponudu za otkup automobila za delove.

Otkup automobila i vozila za reciklazu

otkup automobila za reciklazuSakupljači sekundarnih sirovina ne nude visoke cene, ne nude besplatan prevoz, najbolju uslugu, brzinu i efikasnost, ali ne i mi, vršimo otkup automobila za reciklažu po najvišim cenama u odnosu na konkurenciju a novac isplaćujemo odmah.

Uverite se u to da starudija iz dvorišta moze doneti pozamašnu zaradu i ne gubite vreme i novac po auto otpadima, sve završite jednim telefonskim pozivom. Resite se vašeg starog vozila brzo i lako. Pozoviite nas i istog dana dolazimo na Vašu adresu. Za Vas vršimo otkup vozila za reciklažu svih vrsta i modela vozila. Kontaktirajte nas a mi besplatno i odvozimo krš iz dvorišta i isplatu na ruke obavljamo odmah. Rešite sve vaše probleme sa nama.

Post Author: otkupautomobila

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *