NAjbolji automobili za vozača početnika

Bilo da vaš novi vozač kupuje svoj prvi automobil samostalno ili to radite zajedno, to je veliki korak. Postoje argumenti za nove i polovne automobile kada su u pitanju tinejdžerski vozači, ali zaista ne možete pogrešiti sa kasnijim modelom vozila. Evo nekih od najboljih automobila za novog vozača. A ko ima i ko najbolje poznaje vozila nego i naš valsnik agencije za otkup polovnih automobila u Beogradu.

2017 Honda Fit polovni automobil

Honda Fit je odličan subkompaktni automobil. Kabina je udobna sa visokokvalitetnim materijalima, a putnici na zadnjim sedištima imaju dobar prostor za noge.

Sva oprema Fit dolazi sa kamerom za vožnju unazad i sistemom za pomoć pri kočenju, a Honda LaneVatch sistem je dostupan da pomogne vozačima da vide šta je u njihovim slepim tačkama. Ovo malo vozilo ima iznadprosečne ocene pouzdanosti, a dolazi u tri različite vrste opreme koje nude razne tehnološke opcije. EKS-L je jedina oprema koja dolazi standardno sa automatskim CVT-om. Takođe ima 7-inčni ekran osetljiv na dodir i HondaLink infotainment sistem.

2015 Honda CR-V

Honda CR-V iz 2015. godine je kompaktni SUV koji nudi odličnu potrošnju goriva, a ima veliki teretni prostor i prostor za do pet putnika. Standardno se isporučuje sa kamerom za vožnju unazad, a u zavisnosti od dodatne opreme, možete dobiti kameru za slepe tačke, prilagodljiv tempomat i pomoć pri vožnji. Takođe nudi 7-inčni ekran osetljiv na dodir, navigacioni sistem i kožne presvlake kao opcije. Honda CR-V EKS-L dodaje kožna sedišta i dolazi sa dvostrukom automatskom kontrolom klime.

2014 Hiundai Sonata polovni automobil

Elegantni Hiundai Sonata je limuzina sa pet putnika, a model iz 2014. dolazi standardno sa obimnim standardnim karakteristikama i tehnologijom. Kombinacija odlične potrošnje goriva i vrhunskih ocena pouzdanosti čini ga vrhunskim izborom za novog vozača. Poseduje četvorocilindrični motor koji proizvodi 190 konjskih snaga sa opcijom za četvorocilindrični motor koji dobija 274 konjskih snaga.

Sonata nudi sportski doživljaj rukovanja i udobnu vožnju za svoje putnike. Izaberite SE trimer za kameru za vožnju unazad i ogledalo za slepe tačke na strani vozača. Sve obloge dolaze standardno sa elektronskom kontrolom stabilnosti i punim paketom vazdušnih jastuka.

2016 Toiota Camri polovni automobil

Ima mnogo toga što bi volelo kada je u pitanju 2016 Toiota Camri. Dobija odlične bezbednosne ocene, dolazi sa mnoštvom standardne i opcione opreme, i ima prostranu kabinu. Svi 2016 Camri trimi dolaze sa kamerom za vožnju unazad, i KSLE i KSSE dolaze standardno sa Toiotinim sistemom pre-sudara.

Za tehnologiju, čak i osnovni model Camri ima 6,1-inčni ekran osetljiv na dodir, Bluetooth i daljinski pristup bez ključa. Pojačavanje u opremi će dodati grejanja prednjih sedišta, kožnu ili kožnu presvlaku, a u nekim modelima i navigaciju.

Možda su ovo automobili mladjih godišta, pa će popularnost ovih tekstova i predloga iz agencije za otkup automobila Beograd tek biti aktuelni u godinama koje dolaze.