Site Loader

Ako ste u potrazi za  polovnim automobilom, znate da to nije lak posao. Između prodaje na auto placevima, ili prodaje izmedju privatnih lica, skoro 100.000 korišćenih automobila svake godine razmenjuje ruke.

Sa tolikom ponudom, pronalaženje jednog pravog automobila za vas može biti izazov. Tako smo napravili listu koraka koji će vam pomoći da pronalaženje i kupovinu vašeg savršenog automobila. U svim ovim operacijama oko kupovine polovnih automobila, ne bi bilo loše da kontaktirate našu agenciju za otkup polovnih automobila u Beogradu.

Možete naći dobre polovne automobile na raznim mestima, kao što su agencije koje se bave prodajom i otkupom automobila, auto placevima, kao i onima koji rade uvoz i prodaju automobila iz inostranstva. Možda nekog rodjaka koji će vam kupiti automobil sa stranim tablicama ….

Otkup i prodaja polovnih automobila

Koliko novca možete odvojiti da kupite novi polovan automobil?

Pravilo: Ako uzimate zajam za plaćanje automobila, plaćanje automobila ne bi trebalo da bude više od 20% od vaše plate. Ako se držite ograničenog budžeta, možda ćete želeti da potrošite još manje. Polovna vozila će trebati malo više pažnje s vremena na vreme: nove gume, održavanje i slično. A tu su i drugi troškovi vlasništva koji kupci ponekad zaborave da uzmu u obzir, kao što su gorivo i osiguranje.

Ako je automobil koji planirate da kupite van garancije, možda bi bilo dobro da izdvojite fond „samo u slučaju“ da pokrije bilo kakve neočekivane popravke.

Napravite ciljnu listu polovnih automobila

Nije tajna da Honda i Tojota čine dobre automobile. Ali oni mogu koštati nekoliko hiljada više od uporedivog Ford Fusion-a ili Kia Optima, iako su to i dobri automobili. Dakle, ako želite da uštedite novac, razmislite o više od jednog brenda. Predlažemo da napravite listu od tri automobila koja zadovoljavaju vaše potrebe i spadaju u vaš budžet. Mi kao neko ko se stalno bavi otkupom polovnih automobila stojimo vam na raspolaganju za sve informacije.

Ako prodajete svoj automobil ili bilo koje drugo vozilo kontaktiratje nas za otkup polovnih automobila u Beogradu.

Post Author: otkupautomobila